Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum




Dronken bestuurder veroorzaakt aanrijdingen in Ossendrecht

OSSENDRECHT – De politie arresteerde zaterdag aan het eind van de middag aan de Putseweg een 42-jarige bestuurder, omdat hij verdacht wordt van het veroorzaken van een ongeval. Hij reed onder invloed. De verdachte en een 28-jarige automobiliste passeerden in de Putseweg kort voor het ongeval bij de wegversmalling aan de grens van het dorp. De autospiegels raakten elkaar en de spiegel van de auto van de vrouw brak af. De verdachte reed vermoedelijk slingerend en met hoge snelheid door. Nabij de Pannenhoef botste de verdachte op een stilstaande auto voor hem. De auto stond stil, omdat de 44-jarige bestuurder uit Putte wachtte om linksaf te kunnen slaan. Drie minderjarige inzittenden uit deze auto zijn voor medische zorg naar het ziekenhuis gebracht. Door de klap komt de auto op de andere rijstrook terecht. Een 35-jarige automobilist uit Hoogerheide week voor de auto op zijn rijbaan uit en zijn auto belandde op de zijkant. Een baby uit deze auto is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Niemand raakte levensgevaarlijk gewond. De verdachte wilde na het ongeval alsnog wegrijden, maar de politie hield hem aan. Hij blies 1420 ugl en hij had geen geldig rijbewijs. De verdachte zonder woon- en verblijfplaats zit nog vast voor onderzoek.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.



Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.