Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Scooter en auto botsen in Made

MADE - Op de Blockmekerstraat in Made is zaterdagmiddag een ongeval gebeurt tussen een auto en een scooter. Dit gebeurde op de kruising met De Elft. Vermoedelijk heeft de afslaande auto de scooter over het hoofd gezien. Een ambulance kwam ter plaatsen voor het slachtoffer van de scooter. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Zowel de scooter als de auto raakte zwaar beschadigd en zijn door een berger getakeld. De politie heeft getuigen verklaringen opgenomen en de situatie vastgelegd. Ten tijde van het ongeval was de weg afgelsoten en moesten automobilisten omrijden.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.