Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Vrachtwagen met suikerbieten gekanteld op de A17 bij Zevenbergen

ZEVENBERGEN - De A17 bij Zevenbergen ligt bezaaid met suikerbieten door een gekanteld vrachtwagen. De vrachtwagen welke geladen was met suikerbieten is door een klapband van de weg geraakt en gekanteld. De A17 is afgesloten in de richting van Dordrecht naar Roosendaal. Het ongeval gebeurde omstreeks half 10. De chauffeur is nagekeken door de ambulancedienst maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De ravage is enorm doordat de vrachtwagen tot de nok toe vol zat met suikerbieten. De opruimwerkzaamheden zullen tot circa 15:00 duren volgens Rijkswaterstaat.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.