Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Demonstratie in Breda tegen coronamaatregelen

BREDA - Ongeveer honderd mensen protesteerden woensdagavond in Breda tegen de coronamaatregelen. ‘Liefde, vrijheid, geen dictatuur' onder het roepen van deze leuzen trokken zo'n honderd mensen woensdagavond door de wijk Tuinzigt in Breda. "Wij zijn voor gelijkheid en tegen uitsluiting. We willen dat de QR-code verdwijnt en dat de lockdown stopt", zegt een coördinator van de lichtjestocht die anoniem wil blijven. "We willen door met ons leven." Als een jongen met megafoon iedereen bedankt voor de aanwezigheid en de deelnemers oproept 'te laten zien wat liefde is', vertrekt de stoet.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.