Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Auto en vrachtauto komen met elkaar in botsing op A27 bij Oosterhout

Op de A27 Bij Oosterhout zijn een auto en een vrachtwagen maandagavond laat door onbekende oorzaak tegen elkaar gebotst. Dit gebeurde vermoedelijk tijdens het inhalen. De auto raakte de zijkant van de oplegger en kwam op de vluchtstrook tot stilstand. Omdat de vrachtwagen nogal zwaar beladen was, koos de chauffeur ervoor niet meteen stoppen. Hij parkeerde een paar honderd meter verderop bij een benzinestation. Daar belde hij de politie. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De auto moest na het ongeluk worden getakeld. De vrachtwagenchauffeur kon zijn weg vervolgen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.