Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Drie brandstichtingen, acht aanhoudingen en brand in kinderdagverblijf Roosendaal

In Roosendaal zijn maandagavond nieuwe ongeregeldheden ontstaan. De wijk Langdonk werd tijdelijk afgezet door de politie nadat er drie keer brand was gesticht. Hoewel burgemeester Han van Midden ook maandagavond veel politie achter de hand had en in de wijken Langdonk en Westrand voortdurend politiebusjes rondreden, zagen relschoppers toch kans om brand te stichten. De politie verrichte acht aanhoudingen. Drie van hen werden op heterdaad betrapt. Rond 20.30 uur, werd in Reginadonk (Langdonk-West) bouwafval in brand gestoken. Vrijwel op hetzelfde moment stond aan de Willem Dreesweg in de naastgelegen wijk Tolberg een bushokje in brand. Omstreeks 21.30 uur ging er een brandbom af bij de Evelindeflat in Langdonk. Rond 23.35 uur werd er brand ook nog gesticht bij kindcentrum Dino aan de Damastberg in de wijk Het Holle. Via een ruit van het pand werd mogelijk vuurwerk naar binnen gegooid. De brandweer heeft het vuur geblust en het pand geventileerd.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.