Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Gewonde bij ongeval in Hoeven

HOEVEN - Een bestuurder van een witte bestelbus is zaterdagavond gewond geraakt bij een botsing tegen een boom in Hoeven. De man moest door de brandweer worden bevrijd. Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur op de Bovenstraat in Hoeven. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur, schampte een boom en kwam tegen de volgende boom tot stilstand. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze was uiteindelijk niet meer nodig. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd. De weg werd enige tijd afgesloten voor verkeer.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.