Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Auto op kant bij ongeval A58

BREDA - Bij een ongeval op de A58 bij Breda kwam een auto op zijn kant terecht. Het ongeval gebeurde rond 15.45 tussen knooppunt Galder en de afslag Ulvenhout. Bij het ongeval was een andere personenauto betrokken. Een persoon raakte gewond. Uit welke auto die persoon kwam is niet bekend. Rijkswaterstaat sloot bij knooppunt Galder de verbinding van de A16 naar de A58 af zodat de hulpdiensten de ruimte hadden om hun werk te doen. Verkeer moest omrijden. Langs het ongeval bleef één rijstrook open. Het ongeval was snel afgehandeld en de berger had de voertuigen zeer snel meegenomen, waardoor de hinder voor het overige verkeer relatief beperkt bleef.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.