Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Drie voertuigen betrokken bij ongeval afrit A27 Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER - Op de A59 bij knoopput hooipolder is zaterdag aan het eind van de avond een ongeval gebeurt tussen drie voertuigen. Eén van de voertuigen (Chrysler) reed op de A27 en wilde keren op het knooppint. Hierbij kwam het voertuig in botsing met een tegemoetkomende auto (Skoda). Door de klap werd de Skoda gelanceerd en kwam hij op de afrit terecht en botste hier op een Audi die voor het stoplicht stond te wachten. Ondanks de enorme klap raakte er niemand gewond. Wel ontstond er een gevaarlijk situatie op het plek van het ongeval. De gas tank die in de Skoda zat is door de klaar lek geraakt. Hiervoor werd de brandweer gealarmeerd. De brandweer heeft ter plaatsen de gastank verwijder en uit veiligheid buiten het voertuig leeg laten lopen. Dit heeft even geduurd. Alle drie beschadigde voertuigen zijn getakeld door een berger. Ten tijde van het ongeval was de afrit Oosterhout/ Raamsdonksveer / Waalwijk vanuit Raamsdonksveer afgesloten voor verkeer. Ondanks de afsluiting kwamen er drie voertuigen toch door de afzetting. Alle drie de bestuurder hebben hiervoor een proces verbaal gekregen. Bij één van de bestuurders werd een alcohol lucht waargenomen. Na een blaastest bleek dat de bestuurder teveel gedronken had. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor een uitgebreide ademanalyse.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.