Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Eenzijdig ongeval op A27 bij Oosterhout

OOSTERHOUT - Op de A27 bij Oosterhout is zaterdagmiddag een eenzijdig ongeval gebeurd. Een automobilist raakte door onbekende reden de macht over het stuur kwijt. Hierdoor kwam de auto tegen de vangrial nabij de vluchtstrook. Door de klap schoot de auto door naar de vangrail aan de ander zijde van de weg waar hij in botste. De auto raakte beschadigd. Zo ook de vangrail. De bestuurder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ten tijde van het ongeval werden twee rijstroken afgelsloten. Het verkeer moest over de vluchtstrook. Dit zorgde voor de nodige vetraging. De politie onderzoekt de toedracht van bet ongeval. Het beschadigde voertuig is getakeld waarna de weg weer kon worden vrijgegegen.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.