Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriƫntatie

Datum
Automobilist schept fietser bij ernstig ongeval op kruising in Oosterhout

OOSTERHOUT - Bij een ongeval op de kruising van de Burgemeester Materlaan met de Bredaseweg is een fietser zwaargewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak verloor een automobilist de controle over zijn voertuig, ramde een lantaarnpaal en sloeg enkele malen over de kop. Daarbij werd een fietser die op het fietspad voor het stoplicht stond te wachten geraakt. Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond. De bestuurder van de auto raakte eveneens gewond. Een eerste controle wees uit dat de man onder invloed was, om dat zeker te weten zal bij de bestuurder een bloedproef worden afgenomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.