Laden. Een ogenblik geduld.

Mediatype

Nieuwscategorie

Oriëntatie

Datum
Drie ongelukken in krap twee uur tijd op A27 bij Oosterhout

OOSTERHOUT - Op de A27 vonden dinsdagmiddag in nog geen twee uur tijd drie ongelukken plaats. Even na 14.00 uur ging de weg dicht, maar die is inmiddels weer open. De weg was dicht door een kettingbotsing op de snelweg tussen knooppunt Hooipolder en Oosterhout. Verkeer kon omrijden over de A2 via Den Bosch of via Gorinchem en Rotterdam (A15, A16). Het ging mis op het stuk van Gorinchem naar Breda, ter hoogte van de afslag Oosterhout., Daar reden rond twee voertuigen tegen elkaar aan. In de file die daarachter ontstond vond nog een ongeval plaats, met twee auto’s en een vrachtwagen. De brandweer en de ambulance arriveerden. Er is één bestuurder ter plaatse nagekeken. Het bergen van de voertuigen kostte ruim een uur. Rond 15.15 meldde Rijkswaterstaat dat de weg weer open was., Een halfuur later was het opnieuw raak. Iets verderop, bij knooppunt Hooipolder, vond een ongeluk plaats met drie vrachtwagens. Ook nu in de richting van Breda. De linkerrijstrook is dicht.

Er zijn geen items gevonden. Zoek opnieuw met een ander trefwoord.

LET OP: Om beelden te zien moet je ingelogd zijn.

Inloggen Account aanmaken
Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.