(VIDEO) Voetganger aangereden door stadsbus in Made; zwaargewond naar ziekenhuis

MADE – Een voetganger is maandag aan het eind de middag aangereden door een stadsbus. Het ongeval gebeurde op de rotonde aan de Crullaan en de Godfried Schalckenstraat. Het slachtoffer liep op het zebrapad en werd daar geschept door de bus. De chauffeur verklaarde de voetganger niet gezien te hebben. Passagiers van de bus verklaarde dat de chauffeur niet hard reed. Desondanks kwam het slachtoffer hard tegen de bus terecht en viel op het asfalt. De man is onder begeleiding van een trauma-arts met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De buschauffeur en zijn passagiers kwamen met de schrik vrij. 

Ten tijde van het ongeval was de Crullaan tijdelijk afgesloten wat voor de nodige verkeersdrukte leidde. Meerdere ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De politie doet onderzoek.