(VIDEO) Met sonarboot op zoek in het Markkanaal naar de vermiste Sacco Tange

OOSTERHOUT – De politie zoekt dinsdag met een sonarboot naar de 53-jarige Sacco Tange uit Oosterhout, die sinds vorige week zondag wordt vermist. Eerst wordt gezocht in het Markkanaal bij Oosterhout en daarna mogelijk in andere wateren.

De zoektocht begon dinsdagochtend rond half elf bij de sluis van het Oosterhoutse kanaal. Daarna wordt verder gezocht in de richting van de rivier de Mark. De politie zoekt hier, omdat hij hier mogelijk langs kwam bij een wandeltochtje.

Afgelopen zondag was er nog een grote zoekactie naar de 53-jarige Oosterhouter. Ongeveer 250 vrijwilligers zochten samen met de politie in de bossen rondom Den Hout, waar Tange vaak wandelde. Dit leverde echter niets op. Daarom zoekt de politie nu verder. “Mogelijk gaan we ook nog de wateren in het bos bij Den Hout doorzoeken”, vertelt woordvoerder Erik Passchier.