Burgemeester opent boothuis politie

DRIMMELEN – Zaterdagochtend heeft de burgemeester van Drimmelen, Gert de Kok, het nieuwe boothuis van de politie geopend. Deze datum is geen toeval; de opening maakt deel uit van de landelijke Week van de Veiligheid waar ook enkele veiligheidspartners van Drimmelen aan zullen deelnemen. 

Om het jaar rond te borgen dat de politie basisteam Dongemond haar taken op en rond het water kan uitvoeren was er de behoefte om de politieboot in een boothuis onder te brengen. Het boothuis ligt ondertussen naast het boothuis van de Brandweer. 

Tijdens deze ochtend/middag kon iedereen die geïnteresseerd is een kijkje nemen in het nieuwe boothuis van de Politie, het boothuis van de Brandweer, de patrouilleboot van Rijkwaterstaat, de patrouilleboot van de Politie en hulpverlenersvoertuigen. Ook werd er een veiligheidsmarkt opgebouwd.