(VIDEO) Medewerkers politie onwel op politiebureau Oosterhout

OOSTERHOUT – Op het politiebureau aan het Europark in Oosterhout zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee medewerkers van de politie onwel geworden. Op het bureau waren in totaal drie medewerkers aan het werk. Nadat twee ervan onwel werden is de brandweer gealarmeerd. Ook werd er een ambulance ter plaatse geroepen. De twee medewerkers zijn ter plaatse nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

De brandweer heeft in het bureau diverse metingen verricht maar kon niets vinden. Onbekend is dan ook waar de twee onwel van werden. Het is niet de eerste keer dat er medewerkers van het bureau onwel werden. In januari 2015 werd hetzelfde bureau ontruimd wegens onwel wordingen van agenten. Ook toen is er niets aangetroffen.