Twee arrestaties na schietpartij Rotterdam Alexander

ROTTERDAM – De politie heeft dinsdagmiddag twee mensen opgepakt na de schietpartij bij Rotterdam Alexander. Het gaat om twee personen die in een zwarte Range Rover zaten. Die auto werd beschoten. De schutters die de twee onder vuur namen, zijn na de schietpartij gevlucht in een BMW, en later op de Hoofdweg uitgestapt om een andere auto te ’carjacken’. Een vrouw werd uit haar auto gehaald. De daders hebben die auto, een grijze Audi A6, overgenomen en zijn daarmee gevlucht. Ze zijn nog steeds spoorloos.

Op drie plaatsen werd onderzoek gedaan. Aan de Duikerstraat en de Kreeftstraat, de plaats waar de Range Rovers staat en aan de hoofdweg in Capelle aan de IJssel, daar waar de BWM werd aangetroffen. De politie is nog druk doende met het onderzoek.