Familiedrama Dordrecht, drie doden en één zwaargewonde

DORDRECHT – Bij een familiedrama aan de Heimerstein in Dordrecht heeft een dader maandagavond zijn twee kinderen gedood. Ook zou zijn vrouw zijn neergeschoten, zij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Daarna zou de dader, vermoedelijk een politieagent, zichzelf van het leven hebben beroofd. Dat is althans de lezing van de naaste buren van het stel. Volgens hen zouden er vier schoten zijn gehoord. Politie en andere hulpdiensten rukte massaal uit naar de woning.

Binnen troffen zij het verschrikkelijke tafereel aan. Voor drie slachtoffers kwam de hulp te laat, voor het vierde slachtoffer, de vrouw, word gevreesd of zij het gaat overleven.

De burgemeester van Dordrecht, Wouter Kolff, heeft via Twitter laten weten mee te leven met de betrokkenen. Hij zegt geraakt te zijn door het “zeer heftige incident” en zal later in de avond naar de Heimerstein gaan.