(VIDEO) Man voor woning beschoten in Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER – In de nacht van vrijdag op zaterdag is aan de Academielaan in Raamsdonksveer een man beschoten door een onbekende man. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hand en is daarvoor behandeld door ambulancepersoneel. Volgens getuigen die de schoten gehoord hebben is er zo’n 6 keer geschoten. 

Het slachtoffer kwam omstreeks middernacht thuis en zag een voor hem onbekend persoon naderen op de oprit van de woning. Kort daarna werd het slachtoffer onder vuur genomen, vluchtte naar binnen en dook op de grond. De dader ging er na de schietpartij te voet vandoor. Een zoektocht door de politie levert vooralsnog geen aanhouding op. Volgens agenten ter plaatse heeft het slachtoffer “een engeltje op zijn schouder gehad”. Gezien de kogelgaten in de deur van de woning had het ook anders af kunnen lopen. 

Over het motief van de schietpartij tast de politie nog in het duister. De technische recherche is een onderzoek gestart.