(VIDEO) Beruchte partyboot stilgelegd voor sluis Oosterhout

OOSTERHOUT/BREDA – De beruchte partyboot “Le Formidable” van Zeeuwse zakenman Salar Azimi ligt op dit moment stil voor de sluis aan het Markkanaal in Oosterhout. De boot vertrok maandag vanuit Breda. Dit onder toeziend oog van handhavers en de Brabantse Delta. Volgens hen mocht de boot niet vertrekken omdat de vergunningen niet in orde waren. Ondanks dat vertrok de schipper met boot richting Oosterhout.

Nadat de politie ter plaatse is geweest en in gesprek is gegaan met de schipper wordt er vooralsnog vanuit gegaan dat de boot vandaag nog zal vertrekken naar zijn voorlopige eindbestemming Sliedrecht.

UPDATE: Rond 21:15 werd dan eindelijk het verlossend woord gegeven aan de schipper en mocht de partyboot zijn vaart verloren. Voorwaarde was wel dat er behalve een duwboot ook een sleepboot toegevoegd werd aan de tocht naar Sliedrecht.