(VIDEO) Gewonde bij ongeval op viaduct Bovensteweg Oosterhout

OOSTERHOUT – Bij een ongeval op de Bovensteweg in Oosterhout in vrijdagmiddag een bestuurder van een auto gewond geraakt. De man reed met zijn auto hard op zijn voorganger en sloeg daarna meerdere malen over de kop. De auto belandde daarna tientallen meters verder op zijn zijkant in de berm. De andere auto belandde eveneens in de berm. De bestuurder van dit voertuig kwam met de schrik vrij.

Voorbijgangers verleende eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. Brandweer, politie en ambulance kwamen ter plaatse. Het slachtoffer kon op eigen kracht uit het voertuig komen en is met een ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend, de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Ten tijde van het ongeval was de Bovensteweg afgesloten voor alle verkeer.