(VIDEO) Politieauto en fietser botsen op kruising in Oosterhout

OOSTERHOUT – Op de kruising Vrachelsebaan met de Oude Bredasebaan in Oosterhout is vrijdagmiddag een fietser lichtgewond geraakt nadat beide met elkaar in botsing kwamen. De fietser, een jongeman uit Dongen, kwam net van een sollicitatiegesprek af en fietste met zijn fiets op de Oude Bredasebaan. Bij het oversteken van de Vrachelsebaan zag hij echter de aankomende politieauto over het hoofd. Een aanrijding was daarna onvermijdelijk.

De fietser is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel en hield aan het ongeval slechts een paar schrammen over. Zijn fiets kwam er minder bedeeld vanaf, die raakte zwaar beschadigd. Ook de politieauto liep beschadigingen op.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan om de precieze toedracht vast te leggen. Een politiebusje heeft de man en zijn fiets naar zijn huisadres in Dongen gebracht. Of de man is aangenomen na zijn sollicitatiegesprek is niet bekend De politiewagen zal getakeld worden.