(VIDEO) Twee voetgangers gewond bij aanrijding met auto in Geertruidenberg, dronken bestuurder aangehouden

GEERTRUIDENBERG – Twee voetgangers zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Venestraat in Geertruidenberg. De twee slachtoffers werden aangereden door een auto. De bestuurder is aangehouden. Volgens getuigen zou de man asociaal hard hebben gereden toen hij de waarschijnlijk de macht over het stuur verloor, een auto ramde en daarna de twee slachtoffers raakte.

Een slachtoffer was er ernstig aan toe en is met spoed onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis overgebracht. Het andere slachtoffer is naar en ander ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft de Venestraat tijdelijk afgesloten om onderzoek te doen naar de precieze toedracht van het ongeval. Ten tijde van het ongeval was het druk in de straat omdat er een rommelmarkt was op de markt.