Ongeval op Bovensteweg Oosterhout

OOSTERHOUT – Bij een ongeval op de Bovensteweg in Oosterhout zijn dinsdagmiddag twee auto’s ter hoogte van de op en afrit naar de A27 met elkaar in botsing gekomen. Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend. Volgens de betrokkenen zou een van de voertuigen hebben willen keren maar kwam daarbij op de verkeerde weghelft terecht. De politie doet onderzoek. 

Bij het ongeval was voornamelijk materiële schade. Beide voertuigen zijn door een berger getakeld en afgevoerd. Een bestuurster is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zij werd tijdelijk opgevangen door bestuurders van een bestelwagen. Door het ongeval was de weg naar Oosterhout tijdelijk afgesloten wat voor verkeersoverlast zorgde. Ondertussen is de weg weer vrijgegeven.